Kan man føle sig sexet og lækker i mormor-underbukser og ingen BH?

3 fly-rejse tip og stemningsbilleder fra Lanzarote

Jeg har efterhånden rejst en del i mit liv til forskellige lande, og ikke mindst turen frem og tilbage til Spanien er blevet utrolig mange gange. Nu er jeg netop kommet hjem fra 14 dage på Lanzarote og det mindede mig om de forskellige ting jeg har lært mig selv at gøre per automatik. Dels fordi det sparet mig en hulans masse penge, samtidig med det det sikrer mig mit velbehag og sundhed 😀

1. Hvis du lider af flyskræk så download noget afslappende men godt musik du kan lide offline til din mobiltelefon – medbring høre telefoner, og sæt dem i så snart flyveren starter. Jeg har før i tiden været MEGET utryg ved at flyve, men efter alle mine rejser er det faktisk forsvundet. Det jeg altid har gjort er at jeg har lyttet til musik især når man letter og lander – man kan nemlig blive “skræmt” af de høje og skiftende lyde som flyet helt naturligt udgiver, men har man musik i ørene – ja så kan man ikke høre det 😀

2. Tag din egen vandflaske med – Tom(du må ikke have væske med igennem Security tjek). Men når du er kommet igennem Security tjek, går du ind på toilettet og fylder vand på vandflasken. Så har du allerede sparet mellem 20-40 kr 😀 (Er du i Kastrup lufthavn har toiletterne nedenunder varmtvands haner – men én af dem er koldt vands, ellers vent til du kommer ud til gaten, her er normale vandhaner! :-P)


3. Medbring din egen mad – mest ved rutefly (Charterrejser er ofte inkl om bord på flyet) Mange tror de ikke må have mad med – men det er fuldstændig det samme som at køre bus og tog, du må hjertens gerne medbringe dit eget mad – så længe det ikke er flydende! Dvs medbring ikke en suppe eller juice, men fast føde, også må du medbringe alt hvad du ønsker. Jeg har før haft flere KG af gulerødder og rødbede fritter med – griner! Ellers synes jeg, ifht plantebaseret kost at hummus, grøntsags stave og cherry tomater er en super god fly snack 😀 . Det sparer dig for vildt mange penge (mad i lufthavn og ombord på fly er latterlig dyre!) plus du sikrer dig at du får noget både sundt og godt, du undgår altså at være nødsaget til croissanter, chokoladebarer og lign 😉

4. Vær den sidste til at gå ombord på flyveren – ét er at så skal du ikke sidde ned og vente i 100 år på i skal afsted. En anden ting er at du kan være heldig at ‘ekstra benplads’ pladserne ikke er besat – og du kan være fræk og sætte dig der! Eller du kan kigge dig omkring om der er flere sammenhængene sæder der ikke er besat – så kan din rejse jo gå helt hen og blive “first-class” med benene oppe – griner 😀

Det handler om at være forberedt 😀

nu vil jeg lade resten af billederne tale for sig selv, jeg havde et par skønne uger på Lanzarote med pragtfuldt vejr, lækkert mad, gode minder og nye bekendtskaber!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man føle sig sexet og lækker i mormor-underbukser og ingen BH?