Bønne-linse postej

Aubergine pizza med valgfri topping (genial for hele familien)

Den her har været en genganger mange gange i mit køkken, jeg har ligeledes præsenteret den for mange forskellige og den er faldet i god jord hos alle 😀 Det er selvfølgelig ikke en “sprød” pizza bund, men når der både er pizza sovs og ost sammen – så giver det en klassisk smag af pizza, også er det her altså bare en super god måde at få lidt ekstra grønt ind. Ligeledes kan man spise en del flere stykker af den 😛 Griner..

Du skal bruge til 1 pizza (dvs jeg kan anbefale at lave flere :-P):

1 aubergine
Valgfri topping
Ost

1 Aubergine skæres i fine tynde skiver, lig dem pænt ved siden af hinanden på en bageplade, pensl med oliven olie og strøg med salt og peber.

Bag auberginer for 20 minutter ved 185 grader eller indtil de er lettere brune. Tag dem ud og smør dem med pizza sovs/tomat sovs og tilsæt topping. Er du til kød kan du tilsætte kylling, laks eller lign, sammen med løg, peberfrugt, squash/courgette eller hvad du foretrækker. Du kan også putte broccoli, champignon og andre grønsager på samt ost. Toppings er valgfrit – udover at huske grønsager selvfølgelig! Når du har puttet det topping på du gerne vil have (jeg selv foretrækker i hvert fald løg, champignon og peberfrugt) så smider du ost oven på, også er det ellers bare ind i ovnen i 15-30 min alt efter hvilken topping du har valgt!

Jeg har lavet en video som beskriver det hele, den kan du se her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønne-linse postej