Sidste aften i Landmand søger kærlighed

Billeder fra en overskyet forårsdag i Trelde

Jeg har en super dejlig veninde. Faktisk er hun en af mine bedste veninder. Også selvom hun er den del år ældre end jeg, så er vi bare “meant-to-be”. Vi har så mange fælles interesser, er lige skøre og nyder hinandens selvskab all time. Så i weekenden efter en god omgang morgentræning, så tog jeg (og Ferrari – altså I ved, min nye cykel, som er blevet min faste følgesvend)  ned på besøg ved hende, hvor vi bl.a. tog ud og skød en masse forskellige trænings billeder – det er nemlig det vi oftest gør når vi er sammen. Hun er en kanon god fotograf som virkelig elsker at arbejde med at tage billeder, ligesåvel som jeg elsker at posere foran kameraet – så det er jo “perfect match” som man siger 😛

Trods vejret ikke ligefrem var med os, der var ikke lige det solskin vi havde håbet på – før til aller sidst – og at jeg derfor frøs ret meget, så blev billederne faktisk rigtig gode, og især cykelbillederne er jeg ret vilde med, så derfor synes jeg at I skal se lidt forskellige af dem 😀

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste aften i Landmand søger kærlighed