Syltede rødløg

Bønne-linse postej

Du skal bruge

75 g linser – alle slags kan bruges (tørvægt) – hvis du har dem klar fra dåse er det ca 150 gram

75 g bønner – alle slags kan bruges (tørvægt) – hvis du har dem klar fra dåse er det ca 150 gram

1 gulerod

200 gram champignon

1 løg

1 rødløg

1 fed hvidløg

1 tsk. olivenolie

2 dl rismælk, mælk eller vand

1 tsk salt og godt med peber

1 spsk rosmarin

0,5 dl valnødder

Hvis du bruger tørvægt bønner og linser, stilles bønnerne i blød natten over og koges i (nyt vand) i ca 40 min. Linserne skal ligeledes også koges i ca 10 min. Hvis bønnerne og linserne allerede er forkogt – altså dem man køber på dåse og glas, så går videre til næste step 😉

Riv alle grønsager fint på et rivejern og svits dem kort i lidt olie. Tilsæt mælk/vand, salt og peber ved og lad det koge lidt ved svag varme. Tilsæt linserne og bønnerne, samt krydderierne og rør rundt og lad det stege i et par minutter på medium varme.

Kom blandingen i et lille ildfast fad og top med fx nødder eller svampe.

Bages ved 200 grader i 10-15 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltede rødløg