Brownien over dem alle – som kan spises til frokost!

Det her.. det er vitterligt den bedste ernæringsforbedrede kage opskrift jeg har lavet ! Hold nu kaje hvor blev den god, og samtlige fra kollegiet var helt enige 😀
Svampet, kompakt, chokoladerig og klistret – præcist som en brownie skal være! Den er dog uden en masse smør, mel og sukker og faktisk kun lavet på enkelte næringsrige ingredienser – og kan derfor snildt spises som en frokost hvis man er til gode kager ;-P..
Du skal bruge:
250 gram sød kartoffel (bagt eller kogt)
6 medjoul dadler
1 æg eller 1 chia æg
50 gram havregryn – blendet
4 spsk kakao
4 spsk sirup (jeg brugte denne sukkerfrie)
1/2 tsk salt
4 stk mørk chokolade – hakket
2 håndfulde mandler – hakket
Sådan gør du:
Blend havregryn til mel. Tilsæt dadler og sød kartoffel og blend.
Vend med resten af ingredienserne til en klistret dej.
Put dejen i den ønskede form – bag i 20-25 min ved 200 grader.
Lad kagen køle af.
Velbekomme ;-D
Ingen kommentarer endnu