Plantebaseret Butter Blondies

Brownien over dem alle – som kan spises til frokost!

Det her.. det er vitterligt den bedste ernæringsforbedrede kage opskrift jeg har lavet ! Hold nu kaje hvor blev den god, og samtlige fra kollegiet var helt enige 😀

Svampet, kompakt, chokoladerig og klistret – præcist som en brownie skal være! Den er dog uden en masse smør, mel og sukker og faktisk kun lavet på enkelte næringsrige ingredienser – og kan derfor snildt spises som en frokost hvis man er til gode kager ;-P..

Du skal bruge:

250 gram sød kartoffel (bagt eller kogt)

6 medjoul dadler

1 æg eller 1 chia æg

50 gram havregryn – blendet

4 spsk kakao

4 spsk sirup (jeg brugte denne sukkerfrie)

1/2 tsk salt

4 stk mørk chokolade – hakket

2 håndfulde mandler – hakket

Sådan gør du:

Blend havregryn til mel. Tilsæt dadler og sød kartoffel og blend.

Vend med resten af ingredienserne til en klistret dej.

Put dejen i den ønskede form – bag i 20-25 min ved 200 grader.

Lad kagen køle af.

Velbekomme ;-D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret Butter Blondies