Kan vi spise for meget frugt?

Champignonsovs og bagte hvidløg

Tilbehør er min favorit, jeg kan tilfredsstilles Big time med at spise en stor “tapas” af forskelligt plante-tilbehør til aftensmad og disse tilbehørs retter er bestemt nogle af favoritterne 😀

Med en del hele hvidløg på lager er der noget man aldrig går galt i byen med – Et helt bagt hvidløg! Det allerfedeste ved det er, at det blot tager 1 minut at forberede:

Skær toppen af et helt hvidløg, drys det med lidt salt, smid det på et stykke bagepapir på en bagerist i ovnen ved 200 grader og vent ca 30 min, så er der karamel-agtig hvidløg på menuen.

Den nemmeste måde at spise det, er faktisk at “presse” “indmaden” ud med fingrene – undskyld kommende forklaring – men forestil dig du skal presse bumser ud, forvent også det ser ud på samme måde som en kæmpe byld, men bare roligt, indholdet smager bestemt ikke i den retning, smagen er nærmere karamel 😀

Igår fik jeg sådan lyst til at lave en “sovs”, og det blev der en lækker karry-champignon sovs ud af 😀 Jeg lavede den på følgende måde:

2 fed hvidløg og 1/2 løg hakkes fint og brunes med masser af karry, salt og soya i en gryde. Efter det er godt brunet tilsættes en håndfuld hakkede champignon og en halv aubergine (hakket). Dette brunes yderligere sammen før lidt ekstra vand og en god skvis sød-mælk eller fløde (alt soya mælk/fløde) tilsættes. Smag til med salt og peber 😀

Er du hvidløg og/eller sovse-typen? ;-P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi spise for meget frugt?