Plantebaseret aubergine lasagne

Den spanske hverdag

2 måneders spansk vinter er endnu engang allerede ved at have passeret, og nogle gange stopper jeg mig selv op, bare lige for at nyde momentet. Det er altså ret vildt hvordan tiden bare flyver afsted!

Anyway, min praktikperiode hernede er netop afsluttet – og iøvrigt bestået med et evalueringspapir kun med “Meget god” evaluering – dét må jeg nok sige jeg blev lidt overrasket over :-D. Snart går turen tilbage til DK, hvilket er lidt ambivalent, da jeg netop lige har nået at føle mig tilbage i min gamle hverdag fra da jeg boede hernede fast. Men, Århus og det danske venter, og trods det er nogle helt andre vejrforhold, så bliver det naturligvis også dejligt at komme lidt hjem igen 🙂

Og hvordan er det, med sådan en hverdag i det spanske? Tjooe, den er egentligt ikke meget anderledes, end hverdagen i Danmark, den eneste forskel er bare, at trods det er vinter, så foregår den primært i shorts og udendørs – og dét er noget jeg vældig godt kan lide 😀

Jeg føler mig som sådan aldrig alene hernede, heller ikke de perioder hvor jeg ikke har haft besøg hjemmefra. Jeg er jo i vores hus – mit gamle hjem – så det er lidt mit 2. hjem, og derfor er omgivelserne som de var dengang. Dvs når jeg går i supermarkedet, på markedet, i fitness osv, så møder jeg altid nogle jeg kender, og får en snak med dem 🙂 Det er en god blanding af både britter, skandinavier, russere, spaniere etc, så der bliver snakket mange sprog 😛

Mine primære dage har været at jeg har løbetrænet fra morgenen, evt været en tur i fitness (min gamle arbejdsplads) om formiddag, arbejdet på computeren, forberedelse til praktik og praktikopgaveskrivning (ude i solen :-P) eller været ude på min praktikskole og undervise, handlet, lavet mad, givet/fået massage, hygget med hhv min mor eller min veninde – som begge har været på besøg hernede, spist, slappet af om aftenen, sovet også gentaget det hele igen 😀

Weekenderne har typisk stået på løb, og jeg har både fået løbet nogle hurtige 10Km’er hernede, samt jeg har løbet mit første bjergløb! (SIKKE en oplevelse, det var dælme SCARY og FEDT på samme tid). Alle løb har jeg vundet, så udover forskellige trofæer er der også faldet lidt fine præmier, og generelt nogle rigtig gode oplevelser samt gensyn med rigtig mange forskellige løbere fra tiden hernede.

Så jo, en hverdag jeg bestemt ikke kan klage over, og som jeg nyder og har nydt til fulde.

Jeg har her samlet lidt forskellige billeder fra den sidste måned (billeder fra første måned kan du se her) og valgt at dele dem her. Billederne taler lidt for sig selv, og flere af dem har du nok allerede set på min Instagram hvis du følger med derinde 😀

fullsizerender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret aubergine lasagne