Svampet chokolade brownie med squash

Det der med fødselsdag og ønsker…..

Puha, nu nærmer min fødselsdag sig, og jeg rammer de “omtalte” 25 år. “Alder er jo bare et tal” har jeg altid sagt, og det mener jeg såment også stadig. Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at tænke lidt på der så kun er 5 år til jeg bliver 30. Yiiiarks!

Anyway, jeg rejser på tirsdag til vores hus i Spanien, og er derfor heller ikke hjemme på min fødselsdag (2. oktober) – HAHA, ingen kanel til mig B-) !! Jeg vil dog rigtig gerne fejre den med familie og venner og har derfor inviteret de nærmeste til aftensmad – faktisk fra FoodClub, ét af mine yndlingsspisesteder i byen – men det lover jeg, det skal I nok få meeeget mere at se af 😀

For mig er det at have fødselsdag en gave i sig selv, at modtage så mange hilsner, tanker og beskeder, samt at blive hyldet på sin dag, det er en kæmpe ting, og i min optik behøver man egentligt ikke have fødselsdagsgaver – selvom gaver jo da selvfølgelig altid er rare at få 😀

MÉN, jeg synes bare det er så svært det med gaver.. Jeg har vitterligt ALDRIG nogen ønsker… Jeg føler intet jeg mangler 😀 Kender I det ? 😀

Det ender ofte ud med at jeg ønsker gavekort til diverse steder – bl.a. COOP fordi jeg elsker at handle råvarer og ting til madlavning i COOP butikkerne – hahahh..

I år er dog lidt anderledes, jeg HAR faktisk de sidste par måneder skrevet ned hvis jeg er kommet i tanke om en lille ting jeg måske kunne bruge som fødselsdags ønske, og det er så her jeg gerne vil have jer i spil, for jeg er lidt i tvivl ang nogen af mine ønsker 😀

OK – først og fremmest, så er det ingen hemmelighed ét af mine rigtig store ønsker er Nike Vaporfly 4% – en race løbe sko. Den koster så os bare knaster, og nok mere en man ønsker sig et tilskud til 😛 Skulle du være i tvivl så er det modellen her, den kendte “Breaking2”-sko: https://www.nike.com/dk/t/vaporfly-4-flyknit-lobesko-clJ76q/AJ3857-601

Nike Vaporfly 4% Flyknit-løbesko

 

Nå, men til de lidt mere realistiske ønsker, så ønsker jeg mig faktisk ret meget en regnjakke. Én af de der lange nogle. Jeg synes de er ret smarte, og jeg faldt over en i mbym den anden dag. Spørgsmålet er så bare… FARVEN? Jeg er på en måde mest til lyseblå (min yndlingsfarve), men kan også rigtig godt lide den i lyserød, eller helt SKRIGGUL, samtidig med jeg overvejer det måske alligevel er mest praktisk – og brugbart i sort?! Hvad tænker I? 😀

Når jeg mener SKRIGGUL, så mener jeg ligesom denne 😀

Udover det så ønsker jeg mig farverige tallerkener, panserglas til min iPhone(den er gået ret meget i stykker), en god hårbørste, hårkur, gavekort til COOP osv osv. Sådan nogle ting som jeg aldrig selv får købt 😀

Hvordan har I det med fødselsdage, har I et hav af ønsker?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet chokolade brownie med squash