Mit løbeudstyr og lidt forskellige udstrækningsøvelser

“Du burde overveje en operation” kinda-monday!

.. altså ikke i hovedet – trodsalt! Griner!

Som jeg jo skrev på Instagram ville jeg uddybe min dag lidt mere herinde idag, for det godt kunne gå hen og blive et lidt længere skriv ;-D Dagen idag har i hvert fald slet ikke gået som planlagt, men derfor har det nu alligevel været endt ud i at de gode ting har afspejlet sig så meget i de knapt så fede ting, at mandag fortsat er én af mine yndlingsdage 😀

Dagen startede faktisk ligesom jeg elsker den, nemlig med en tur i løbeskoene. Det går fremad efter skaden, og jeg bygger mere og mere på uge efter uge. Det er  super duper dejligt. Som jeg nævnte på Instragram i fredags var jeg dog nødsaget til en fridag, og frygtede flere, da jeg (pga. mine super irriterende knyster) havde fået mig en ret voldsom betændt vabel – OG fy for den lede hvor kan sådan noget bare gøre ondt?! Av ! Nå men det gik hurtigere over en forventet, og jeg har faktisk trods ømme vabler, fået løbet en del i weekenden! Igår eftermiddags kom der dog en blodvabel – nu på modsatte fod….

Derfor fik jeg tapet fødderne lidt ind her til morgen, og bestemte mig for at løbe afsted alligevel, det endte faktisk i en så super dejlig morgentur med lidt intervaller på stadion indlagt. Men, da jeg kom hjem, og kom i bad, begyndte det at dunke ret kraftigt i foden – den var rød og hævet. Der havde nu på altså den modsatte fod vokset sig en stor vabel indenunder min hårde hud, og ja, lillepigen her ringede faktisk til sin mor med tårer ned af kinderne i en blanding af smerte, frustration og bekymring – for jeg havde også hørt meget om at sådan noget infektion skal man passe meget på med. Normalt piver jeg egentligt ikke så meget, jeg ejer heller ikke panodiler og lign, for det har man i min optik ikke brug for – men idag, der var jeg godt nok heldigt at have en sød nabo der kunne redde mig, for av i dav hvor gjorde det bare ubehageligt ondt. Jeg kunne jo slet ikke være i min fod! :-O Panodilerne tog toppen af smerten, og jeg fik mig humpet over til Aarhus Osteopati til et møde – sammen med dem skal nemlig ske meget spændende ting og sager som uden tvivl kan gøre mig stærkere som løber! Imorgen skal jeg have en screening hos dem, men det skal I nok komme til at høre mere om. Jeg glæder mig 😀

Turen gik herefter videre til lægen, for jeg kunne mærke at det måske lige var en god idé at få undersøgt. De kiggede med ret store øjne på problemet, det var ikke lige hver dag at de så sådan noget vabler, knyster og “retarderede” fødder.. Griner.. Lægen kiggede seriøst på mig og sagde mange gange jeg virkelig burde overveje en operation af knysterne meget kraftigt. Men fandme nej, det kan ikke passe at min fødder sågar skal opereres for at fungere normalt! Jeg er født som jeg er – så må mine fødder altså også arbejde sammen med det. Jeg går istedet all-in på fodtræning igen, og håber at det i samarbejde med jeg bliver vant til trykket fra løbeskoene kan være nok. Er der mon nogen andre derude der døjer med ret voldsomme knyster på fødderne ?

Anyway, grundet denne vabel fortalte lægen mig også at det eneste jeg kunne gøre rent faktisk var aflastning og ja evt noget smertestillende – det tænker jeg dog lige at springe over. Så juhuu – endnu mere ikke træning til mig – Story of my life – er det efterhånden tilladt at grine 😀

Nå, selvom at sådan en operationshenvisning godt kan være lidt demotiverende, så humpede jeg ud fra lægen med et smil alligevel – jeg havde nemlig i venteværelset modtaget en mail fra mit studie. Jeg har nemlig haft lidt problemer i forbindelse med nogle fag jeg ikke kunne læse alligevel, og fået flere års ekstra studie på – mén nu er der fundet en løsning på det hele, og jeg skal istedet til at læse på deltids-fjernstudie, hvilket bare passer mig så godt !

Min anatomi eksamen på massør uddannelsen igår gik iøvrigt også godt (tror jeg da, men vi har intet svar fået endnu), så det tillader jeg mig også lige at smile over. Og nå ja, så havde jeg en glad og tilfreds klient, har fået god yndlings “bjerg”-mad og ja, alt i alt, så er det sgu blevet en herlig mandag – og dermed ønskes I en fortsat skøn aften!

Og nå ja, uden at være stolt af det, – så gæt hvad der har fundet vej til mit skab? Det starter med p og slutter på r, og det er noget som kan hjælpe mod fx hovedpine! 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit løbeudstyr og lidt forskellige udstrækningsøvelser