Tilbage på dansk jord - med verdens letteste æggekage opskrift

En podcast omkring min “sjove” historie til at blive løber

(Foto: Mariane Ladegaard / AMOKJensen foto)

Den anden dag modtog jeg en mail fra Ole, her fortalte han mig om hans podcast til og omkring løb og løbere. Jeg har aldrig selv rigtig lyttet til det nye “hype” podcasts, men jeg synes bestemt det lød interessant. I mailen spurgte han mig om jeg kunne være interesseret i at deltage i et interview, fordi han var ret inspireret af min historie til at blive løber. Uden tøven sagde jeg selvfølgelig ja, dét var jo noget jeg aldrig havde prøvet før – og noget der lød super sjovt. Der gik ikke mange dage før vi tog interviewet, og nu er det sørme online ! Jeg slår mig selv lidt over fingrene over alle de gange jeg siger hhv “ehm” og “hvad fanden”, men som jeg sagde til min veninde “hvad fanden” – HAHA!

Linket til podcasten kan findes her:

Runcast #18 – Fra begynder til elite på et halvt år

Yderligere kan den hentes på både Itunes, podcasts apps osv !

God fornøjelse B-)

Iøvrigt, fik I set at jeg var ude og vise “Møller” flaget igår og tog en god oplevelse, løbe sejr og rekord med mig hjem? Dét skrev jeg lidt om på Instragram igår 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på dansk jord - med verdens letteste æggekage opskrift