En stor dag

En stor dag

img_3731-1

For nogle måneder siden modtog jeg en mail hvor afsender hed “Bloggers Delight”, og jeg tænkte – hvad er nu det for noget? Det viste sig at jeg var blevet “spottet” og et samarbejde kunne blive stablet på benene. Jeg tænkte at det lød mega spændende, og efter et møde var jeg helt klar på, at dét ville jeg gerne gøre noget mere ved. Samtidig kunne jeg også mærke at jeg på daværende tidspunkt i forvejen havde alt for mange bolde i luften, og bestemte mig for at lade kontrakten vente lidt.

Men idag .. big release .. skete det så. Kontrakten blev underskrevet, domænet fixet, og jeg kan nu kalde mig blogger og influenter hos Bloggers Delight. Derfor har jeg siddet på dette kontor sammen med den rare Lasse fra Bloggers Delight, og fået lavet denne fine hjemmeside. Om den fortsat kommer til at se således ud – dét ved man aldrig, men jeg har simpelthen glædet mig sådan til at dele nyheden med jer, at nu skulle I se det.

Fremadrettet er jeg lidt itvivl om hvor meget og hvor lidt der skal være hvert sted. Kunne det være en idé med de mere uddybende tekster her på bloggen, og dermed lidt mindre tekst på Instagram? Lad mig endelig høre hvad I synes, og hvordan I kunne forestille jer at I helst vil følge med – det er trodsalt også for JER at jeg gør det – og hvis der er noget jeg gerne vil – så er det at gøre jer glade, for NØJ hvor er jeg bare glad for at I vil følge med derude!

Udover det, så kan jeg jo lige benytte mig i dette indlæg til at sige jeg har haft en fremragende dag, men som mine øjne måske også siger lidt om på billedet, så er de ved at være lidt trætte. 2 træninger er blevet klaret, og ellers så har den faktisk bare stået på arbejde med det her hele dagen – det er super fedt og mega motiverende, og at jeg så kunne arbejde ude i haven gjorde det jo ikke ringere – den tan holder jo ikke sig selv :-D! Nu må jeg hellere få læst lidt af min anatomi til imorgen, der venter endnu en dag på massage skolen 😀

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor dag