Løbetøj i vinterkulde

Sprøde og søde hjemmelavede frugt chips

Dem her vil du elske, det kan jeg sige med garanti. Én ting er de kun kræver en ingrediens, og en anden ting er at de laver sig selv! også smager de bare SÅ godt – super sprøde og søde på samme tid 😀

Jeg går bestemt ikke ind for madspild, og med køleskabet fyldt med æbler, så kom jeg på den idé at konservere dem på en brugbar og lækker måde. Jeg elsker tørret frugt – så hvorfor ikke prøve det af? Dét er nok alligevel noget af det nemmeste jeg har prøvet, og man kan både lave det som “chips” – eller som små tern (ideelle til at blande i en musli, som topping på salater etc) 😀

Det eneste du skal bruge er… ÆBLER (eller en hvilken som helst anden frugt, clementiner prøvede jeg også af – uhme nuhme)!

Kanel, lakridspulver, vaniljepulver, kakao etc er op til dig hvordan de skal krydres – og rent faktisk, så behøver de intet “krydderi”!

Mine blev lavet med kanel.

Frugterne skylles eller skrælles, skæres i små tern eller tynde skiver som man ønsker, arrangeres på en bagerist, hvor evt kanel (eller andet) drysses over og de bages ved 100grader varm luft i 2 timer 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbetøj i vinterkulde