Aubergine burger m/ fritter

Fyldte portobello svampe

Ingredienser:
5 portobello
½ aubergine
1 rødløg
2 tomater
½ courgette
2 fed hvidløg
Skyl svampene og sæt dem i et fad med toppen ned af.

Hak fint de andre grøntsager fra ingredienslisten og bland dem med 1 spsk olie, 2 spsk soya sauce, salt, peber og evt timian.

(Du kan til fordel smide lidt revet-mozerella, gouda eller cheddar ovenpå.)

Put fyldet i svampene og bag dem i ovnen i ca 30 minutter ved 180 grader varm luft. Kan spises til det meste, og får du en plantespiser på besøg til aftensmad og gerne vil lave et alternativ til bøffen, jamen så kan det her klart anbefales!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aubergine burger m/ fritter