Auberginelasagne med plantebaseret “kød”-sovs

Grøn mexicaner aften

Fyldte tacoskaller/pandekager/savoy kålsblade

Tag store Savoy kåls blade (andre kål kan selvfølgelig også bruges) og hæld dem over med kogende vand. Bladene er nu klar til at blive fyldt, og fyld dem med hvad du har lyst til. Du kan fx lave en hjemmelavet guacamole (opskrift nederst), fylde dem med salsa sovs og majs. Du kan også fylde dem med min “mexicanergryde” som laves således:

Svits 2 løg, 3 fed hvidløg, ½ chili i en gryde med olie. Tilfør krydderier efter smag (karry, gurkemeje eller hvad du foretrækker). 1 håndfuld champignon, 2 tomater, 1 dåse kidneybønner, en halv squash/courgette og en halv aubergine hakkes og tilsættes gryden. 1 dåse flåede tomater, og en taco sauce tilsættes sammen med himalaya salt og kværnet peber.

Lad retten simre i ca 30 minutter og brug den som fyld til kålsbladene.

Til de fyldte kålsblade lavede jeg også lidt nachos, og tilførte noget ekstra grønt i disse. Alternativt kan man udelade nachos-chipsene og bruge mange flere grønsager – dét har jeg også ofte gjort, og det smager tilmed forrygende ;-D

Guacamole:
Mos avokado med en gaffel, tilsæt fint hakket halvt rød peber, en tomat og et halvt løg, citronsaft, salt og peber)  . Smag til 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginelasagne med plantebaseret “kød”-sovs