Plantebaseret brændende kærlighed

Hurtige og nemme frokost hapsere

Frokost hapsere

Som protein til mine frokoster får jeg oftest æg og/eller hytteost, og disse hapsere er klart på favorit listen on the side!
Især nemme at fryse ned og tage op når det skal gå ekstra stærkt 😀

Og helt klart også god i madpakken! ⁣

Ingredienser:

5 æg

1 løg

3 tomater

1 squash

5 champignon

0,2dl vand

Salt, peber, basilikum

Instruktioner:

Pisk æg med salt, peber og basilikum.

Riv squash, hak løg, tomater og champignon.

Bland æg, vand og grønsager.

Hæld i muffinsforme. Bag 15-20 min ved 175 grader varm luft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret brændende kærlighed