Hasselback butternut squash med rosmarin og timian

Hvilket sportsur er bedst?

Hvilket trænings ur er bedst? og hvilket bruger jeg? Ligesom så meget andet vil jeg besvare spørgsmålet med at det er meget individuelt 😀 Vi har forskellige behov, og selvom et ur måske er kåret som “årets bedste løbeur” behøver det nødvendigvis ikke være det bedste for os 😉 

Mit ur er et efterhånden ældre Apple Watch serie 3 alu (Nike edition) (nb ingen reklame – selv købt og betalt 😀). Det hænder at jeg er semi-træt af det under fx løbetræning i regnvejr, da touch bruges til at lave laps-sætte på pause etc, hvilket ikke er nemt med en våd skærm – eller en handske på ..

Jeg fik derfor lov at teste Suunto 9 Baro, hvilket klart er et bedre løbeur, fed gps og MEGA flot (dog ret stort til min lille arm – griner ) – mén samtidig må jeg erkende at jeg er tilbage ved mit Apple. Selvom træningsvise Suunto er det bedre, så vægter jeg dét højere at mit ur og telefon arbejder sammen, jeg kan høre musik fra uret – og sågar har jeg en fotograf i det 😀 Derfor, når du skal vælge ur, så bestem dig for hvad er vigtigst for dig – de er alle gode og brugbare på hver deres måde 😀

Hvilket er dit foretrukne? 🙂 

2 kommentarer

  • Jeg er også glad for mit Apple Watch. Savner dog at batteriet kunne holde lidt længere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hasselback butternut squash med rosmarin og timian