Kuffertpakning, solo-rejse og huskelister der bliver længere og længere

“Jeg er HELT tosset med sport” og verdens sejeste video fra CLS B-)

Jeg poster jo en del fra Club La Santa på min Instagram pt og det er jo sjovt nok fordi det er her jeg opholder mig 😀 Det er første gang jeg besøger Club La Santa og jeg er fuldstændig tosset med det! Som den gode Peter fra Morten og Peter så er jeg “HELT TOSSET MED SPORT” aka Club La Santa.

Jeg kunne allerede nu skrive bøger over hvad jeg har lavet, oplevet, lært, tænkt og mødt af mennesker. Der er noget hele tiden, og hvor er jeg bare glad for at jeg ikke skal bruge tid på at lave mad, for så ville jeg da aldrig komme i seng 😀 Griner.. Nå, men den bog, den bliver altså derfor, heller ikke lige nu ;-D

Lige nu vil jeg blot dele noget som jeg er super herre meget stolt af. Jeg er nemlig stødt på en fantastisk fritids fotograf hernede som udover at fange nogen vildt gode billeder, også er kanon god til at mixe videoer sammen. Den anden dag var vi ude og lave lidt shoot, og det blev der en SÅ fin video ud af, at den skal I ikke snydes for! 😀  (HUSK at have lyd på 😀 )

Jeg poster løbende billeder og skriverier på Instagram fra min ferie, så kig nu endelig med derinde, hvis du vil følge lidt mere med i dagligdagen på CLS.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuffertpakning, solo-rejse og huskelister der bliver længere og længere