Sprøde banan chips af 1 ingrediens!

Kæmpe plantebaseret romkugle på 2 minutter – uden mel, sukker og smør ;-P

2 minutter, ja det var faktisk hvad det tog at få most denne romkugle af en krabat sammen. Og god? Det blev den faktisk overraskende! Med kogt græskar fik den ligepræcis den konsistens en romkugle skal have, og med sødme fra dadler, chokolade fra kakao og rom-smag fra romessen, så blev det altså ligepræcis den romkugle, jeg helt spontant fik lyst til midt i mit aftensmad kokkeri! Så, hvis man nu ikke har kogt græskar, så indrømmer jeg at det tager +kogetiden på græskar. Men udover det, så har jeg altså ikke brugt andet end 2 min og en gaffel 😀

Eftersom opskriften var så spontan, og lige hvad jeg stod med, så målte jeg naturligvis heller ikke op til en opskrift. Men alligevel blev resultatet så godt, at det burde deles.. Så derfor har jeg prøvet at tænke tilbage på hvad jeg kom i, og opskriften, jeg kom frem til, den kommer lige her:

3 kæmpe medjoul dadler – i blød i lidt kogt vand

0,5 tsk salt

2 spsk kakao

2 dråber romessens

evt 1-2 spsk honning/agave sirup hvis du godt kan lide det sødt 😀

mos ovenstående med en gaffel, tilsæt herefter:

2 håndfulde kogt græskar kød (jeg brugte blue ballet, men tænker Hokkaido og butternut squash er helt ideel!)

4-6 spsk havregryn (evt tilsæt mere hvis det er for vandet)

Form til en kæmpe kugle eller alternativt små trøffel kugler 😀

Kan til fordel trilles i hakkede mandler, havregryn, kokosmel, Tivoli drys eller smeltet mørk chokolade 😀

Opbevares på køl!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde banan chips af 1 ingrediens!