Vegansk trøffelkage

Kakaohummus

Ingredienser:

  • 250gram opblødte og kogte Lima bønner(dvs svarende til en dåse, hvor væsken er hældt fra. kikærter eller andre bønner kan også bruges)
  • 1 stor spsk plante-smør/margarine eller fx denne kokosolie
  • 150gram medjool dadler eller juicy dates uden sten
  • 2 spsk kakao pulver
  • 2-3spsk vand
  • 1 knivspids salt

    Alt blendes sammen i en blender eller foodprocessor ? og voila, spis det med en ske, smør det på brødet, brug det som dyppelse til frugt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk trøffelkage