“Rosenkål? Jeg elsker rosenkål”

Kan man føle sig sexet og lækker i mormor-underbukser og ingen BH?

Annonce for Hunkemöller

Engang kunne man ikke få en tyk nok push-up BH, jeg kan huske at BH-spænden, som jo er lavet til at sidde midt på ryggen, altid sad helt oppe i min nakke – jo strammere stropper, jo bedre push up og flotte bryster. Tendensen gentog sig i den nedre region, underbukserne/g-strengen/SNOREN kunne ikke blive tynd og lille nok. Egentligt kunne jeg jo bare have taget noget sytråd fra min mors sy-kasse, for trusse, dét var der ikke meget af. Åh gud, det var jo ikke rart på nogen måde. “Alt er en overgang” som min mor sagde og huskede sig selv på, og hvor kan jeg godt forstå hende nu. Godt man er blevet klogere, og fundet ud af, at man udover at føler sig mere komfortabel og tilpas i behageligt og godt siddende undertøj, også på den måde også kommer til at se ligeså “sexet/godt ud” 😀 *G*

Idag kan jeg SLET ikke klare en BH der strammer, jeg hader, og har derfor aldrig, en “rigtig” BH med bøjle osv på, også selvom mine bryster bestemt ikke er nogle store selvsiddende kartoner *S*. Jeg er nok blevet lidt småkedelig og “mormoragtig” når det kommer til undertøj. Jeg trives faktisk allerbedst i et par rigtig Sloggy “mormor-trusser”/boxershorts og enten ingen BH eller en sports bh. Faktisk går jeg mest med sports bh, men der er heldigvis ved at være en hel del BH’er på markedet nu hvor der hverken er med bøjler eller stropper der strammer. Jeg tror det, med at føle sig lækker, sexet, smuk osv ligeså meget udstråler sig i ens komfort og velbehag, som det udstråler sig gennem en sexet trusse, mode tøjvalg osv osv. Jeg ved i hvert fald at jeg føler mig aller smukkest når jeg har det rart i det jeg har på! 🙂

Kunne du forestille dig selv at gå uden BH, og til mændende der læser med derude, hvordan har I det med kvinder uden BH? Vi ser jo en tendens til at flere og flere kvinder vælger at gå uden BH idag, jeg tænker det kommer meget an på hvor store ens bryster er. Et par kæmpe kartoner der flyder ud over det hele er nok både rarest for selve ejeren og “pårørende” (bemærk ironien) at de er lagt i en BH. Men et par helt flade måtter aka en sok med en mønt (som man vel nok kan kalde mine) har vel ingen harm om de er mast endnu fladere i en BH eller kan leve frit for? 😀

Anyway, alt det snak om undertøj fik mig til at kigge lidt på Hunkemöllers udvalg, de har nemlig
International Womens Day hvor man kan spare 20% på hele sortimentet d. 8. marts. Og egentligt, så kunne jeg jo godt bruge noget undertøj, sådan lidt mere rigtig undertøj som ikke bare er et par sorte sloggy og en sports bh – men stadig noget som jeg synes er behageligt og rart – og det har Hunkemøller faktisk en del af 😀

Jeg faldt over disse, dem kunne jeg egentlig nok godt forestille mig at købe nogle af. Er der nogle af dem I kan lide? Og hvordan har I det med undertøj?

Udover undertøj har Hunkemöller bl.a. også fleecetøj (https://www.hunkemoller.dk/dk_da/nattoj/fleece-kollektion.html ), altså sådan noget virkelig hygge og lækkert tøj. Det vidste jeg faktisk ikke de havde, men shiiit det er jo lige mig! Udvalget af deres morgenkåber, hyggetøj, hyggesokker osv er virkelig lækkert, man bliver ret fristet når man kigger derinde synes jeg – muligvis os bare fordi jeg virkelig er til hyggetøj evigt og altid! Haha 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Rosenkål? Jeg elsker rosenkål”