Veganske sukkerfri fuldkornskiks

Klar til et helt nyt kapitel – eller næsten – HVORDAN indretter man en bolig?!

Story of my life er bare altid at træffe hurtige beslutninger, og dét er denne bare endnu et bevis på. Mén jeg elsker det ;-D

For 2 uger siden havde jeg ingen anelse om at jeg fra 1. August starter et “helt nyt liv” eller i hvert fald et nyt kapitel – og dét vil jeg naturligvis gerne dele med jer!

Et par uger siden sprang jeg på cyklen mod Vejle, her havde jeg en samtale på Vejle Idrætsefterskole efter at have sendt en uopfordret ansøgning hvor forstanderen havde skrevet tilbage han gerne ville se mig til en “snak”.

Og da jeg gik ud fra kontoret den dag, der stod jeg faktisk med et næsten fuldtids job i hånden. Jeg kunne slet ikke forstå det – det havde jeg dælme ikke regnet med. Jeg havde jo bare tænkt at arbejde lidt erfaring ind det næste halve år ifb med jeg afsluttede min bachelor ;-D

Jeg fik en rundvisning rundt på skolen – og jeg var solgt – dét er jo et paradis! Eftersom det er en sportsefterskole lavet især til meget seriøse sportsudøvere , så går det ikke ned på noget, der er både kæmpe træningslokale, atletik og fodbold stadion, swimming pool, VO2 max test center, fys osv! Samtidig med at det ligger lige midt i skoven! Og tænk sig – her skal jeg bo!

Så i onsdags tog jeg altså turen til Vejle igen, og her blev skrevet kontrakt og jeg blev sat lidt ind i det praktiske. Det er sgu lidt vildt hvis jeg selv skal sige det – griner!

Det betyder også at jeg skal flytte, og det gør mig faktisk ikke så meget, jeg har altid været vant til at flytte meget, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud af kollegieværelset, selvom det er lidt mærkeligt at forlade Århus efter 3 år 😀

Jeg skal bo i et hus med 2 andre lærere, så nu flytter jeg pludselig i HUS – hvor voksent er det lige? Haha!

Endnu en af de vildt fede ting er at der er alle måltider på skolen, så selvom jeg får travlt med både træning, studie og undervisning samt andre efterskolelærer-roller så skal jeg hverken lave mad, vaske op eller handle – hvilket jo giver masser af tid til andet 😀

Eftersom jeg jo skal flytte, og jeg pludselig går fra et lille kollegieværelse til en stor bolig (ganske vidst jeg skal dele den med andre) SÅ er jeg naturligvis også begyndt at tænke lidt på hvordan man kan indrette sådan en. Jeg skal selvfølgelig gøre det sammen med mine nye roomies – men derfor kan man jo godt finde lidt inspiration ikke ;-)? Anyway, så er jeg glad for jeg ikke står for det selv, for hvis der er noget jeg IKKE er, så er det s*u designer, hahah jeg har ikke nogen sans for detalje ;-D

Jeg faldt over denne plakat https://designdyret.dk/pyt-knap-plakat og hvis ikke mine roomies er enige i “pyt”-knappen, så tænker jeg nu bestemt at jeg selv skal have mig sådan en på værelset – for den har så evigt ret ;-D

Også skal vi jo have en sofa i stuen – ejj det er jo et KÆMPE marked. Puha, det bliver ikke nemt! Jeg faldt over denne sat ned med 40%, måske det kunne være en idé, hvad tænker I og hvad har I af erfaring på sofaer? https://moebelkompagniet.dk/dagligstue/sofa/woodi-chaiselong-sofa-venstrevendt/

 

Det er nok sjældent jeg kommer til at spise derhjemme, nu jeg kan gå over på skolen og spise altid, meeen i tilfælde af jeg får gæster, så er det nok rart nok med et spisebord. Det her er egentligt meget fedt, spørgsmålet er bare hvor praktisk det er, når jeg er sådan en “grat-øre” som jeg er – griner 😀 https://moodings.com/collections/spiseborde/products/spisebord-space-natural

På badeværelset er karbad – dét er første gang jeg skal bo et sted hvor man har det – HVOR FEDT! Hahah det glæder jeg mig til. I den anledning skal jeg jo også have et badeforhæng right? Også faldt jeg over at man SELV kan designe et! http://boligprint.dk/produkt/badeforhaeng og får straks en masse skøre ideér. Ja jeg kan godt lide der er lidt humor. Et billede af en nøgen person(evt en møglækker mand ;-)) i bad på sådan et badeforhæng, det kunne sgu da være meget sjovt?! Eller.. Hahah 😀 Spørgsmålet er om mine roomies er enige..

Har I nogle gode ideer til indretning? 😀

2 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Hvor spændende – tillykke med jobbet 😀 Du må endelig vise lidt billeder, når du er på plads – jeg synes det er mindst ligeså sjovt at se andres hjem, som det var at lave blogindlæggene om mit eget første hus i februar.
  Vi kom heldigvis fra et fælles hjem på 90 kvm, så det var ikke det helt store der skulle købes, men nogle ting blev det til; et nyt spisebord, et kæmpe vitrineskab, lidt dippedut værk, et par sideborde og sådan – tilgengæld blev der lagt penge i haven, som har været så hyggelig at shine op her i foråret:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Puha, flyttede selv fra et kollegieværelse til en 3-værelses lejlighed i slutningen af april og gud hvor er det en DYR omgang, fordi man skal ud at have alle møbler!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske sukkerfri fuldkornskiks