Fiberrige gulerodsboller

Kokosgryde

En dejlig varm ret som fx kan serveres til ris, quinoa, pasta etc. Men jeg synes også den er god bare som den er, og er faktisk ret vild med at spise den over en salat med revet squash og gulerod. 😀

Ingredienser:
1 dåse kikærter
2 søde kartofler
1 rødløg
1 dåse hakkede tomater
1 pose frisk spinat
chili
ingefær
hvidløg
citronsaft
1 dåse kokosmælk.

Alle ingredienser pånær hakkede tomater, frisk spinat og kokosmælk brunes i en gryde med lidt olie, salt og peber. Når kartoflerne kan stikkes i med en gaffel tilsættes hakkede tomater og kokosmælk og retten sættes i kog for nogen minutter. Frisk spinat tilsættes som det sidste, lad retten simre kort og den er klar til servering 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiberrige gulerodsboller