Ingredientser 

1 butternut squash

½ rød peber

½ gul peber

½ agurk

2 tomater

½ lille romansk salat

½-1 citron

3 spsk oliven olie eller kokos olie

5 spsk Tamari Soya sauce

2-3 tsk krydderier (jeg brugte chili, hvidløg og gurkemeje)

Himalya salt og sort peber

1 spsk sesam frø

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 175 grader

Skær butternut squashen i to og fjern stenene, tag skrællen af og skær den i små firkantede stykker.

Bland olie, tamari soya sauce, krydderier, salt og pebber sammen med butternutsquash stykkerne så de alle får noget af “marinaden”

Put bagepapir på en bageplade og læg alle butternutsquash stykkerne herpå.

Put dem ind i ovnen for 30-40 minutter eller indtil de er blevet gylden brune.

Tag dem ud og lad dem køle af mens du laver resten:

Vask de andre grøntsager, skær dem i små stykker og mix det alt sammen sammen i en skål. Tilsæt også den afkølede butternut squash og pres saften fra en halv til en hel citron over. Tilslut drys over sesam frø.

Spis den lækker kold som en salat til din hovedret.