NEMME veganske havrekiks uden tilsat sukker (how-to-video)

Ja, jeg er med i Landmand søger kærlighed

Kan du huske da jeg tog til Portugal et smut i slutningen af januar? Jeg nævnte det blot som “én af alle mine andre rejser”, men her må jeg erkende jeg ikke har været helt ærlig… 😀 Det er muligvis ikke gået din næse forbi at jeg til aften er blev vist på TV2 i bedste sendetid. En hemmelighed jeg har gået og holdt på i de sidste 3 måneder er nu endelig “released” og TV-programmet er skudt igang. Muligheden for at få endnu en fed oplevelse i baggagen, dén vil jeg aldrig lade falde, og samtidig chancen for måske at finde en kæreste – den skal man da slet ikke forspilde 🙂 Jeg har glædet mig og været utrolig spændt, og jeg er, selvom jeg er ret ligeglad med hvad andre tænker, nu meget spændt på hvad folks reaktioner bliver 😛

Men det er nu meget sjovt. Først og fremmest vil jeg understrege jeg ikke selv har set programmet overhovedet, så jeg ved ikke hvordan og hvorledes det er klippet sammen – det bliver meget spændende at se, griner. Jeg må desværre ikke afsløre så meget om hvor langt og hvorledes jeg er med i programmet – men det kan I jo følge med I på TV2 hver tirsdag fremover kl 20.00. Derfor kan jeg heller ikke fortælle så meget om oplevelsen, udover at det har været en vild oplevelse på mange måder og aldrig noget jeg vil fortryde. Det har været hårdt, sjovt, svært og yderst udfordrende til tider. Jeg er kommet ud af komfortzonen på mange måder, og da det også var lige som jeg ankom i Portugal at min hofteskade slog til, så var også bare dét at være en skadet løber, som ikke engang kunne gå uden en smerte, også en stor udfordring stadig at skulle være sig selv. Alt hvad vi lavede skulle være en “overraskelse” og tilrettelæggerne gik meget op i at tingene var autentisk, det betød at vi aldrig vidste hvad vi skulle den pågældende dag, eller sågar indenfor den næste time – og det var super angstprovokerende for en type som virkelig godt kan lide struktur 😀 Det giver dog selvfølgelig god mening, da programmet jo præcis er sådan, og det er jo det der også gør det spændende og værd at se på 😀 Så det var læringsfuldt og godt til mig – og jeg er så glad for både at have set og oplevet hvordan det fungerer med et tv-hold når man laver fjernsyn, oplevet Portugal og landets smukke steder og mødt et hav af nye spændende mennesker. Jeg ville rigtig gerne fortælle en masse mere – men det må jeg holde igen med – men glæd jer, I skal nok komme til både at krumme tæer og grine af mig. ;-D

5 kommentarer

 • Michael Helmersøe

  Han var da et fjols! Jeg havde klart valgt dig! Han må da have slået hovedet! Nå men nok om det, du kommer bare med mig til Rom, også en bedre kultur og bedre mad 😁 plus masser af løb 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud ! Og gjorde det godt i udsendelsen. Skriv gerne for et venskab

  Du ser skøn ud ! Og gjorde det godt i udsendelsen. Skriv gerne for et venskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrich

  Hej Sissel,

  Jeg har netop set programmet, wow du er en skøn kvinde!
  – Hvis det umulige skulle ske og Morten ikke vælger dig, så vil jeg rigtig gerne invitere dig på en date!

  Jeg ønsker dig det bedste!
  – Ulrich

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt! Glæder mig til at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEMME veganske havrekiks uden tilsat sukker (how-to-video)