Som uddannet Løbecoach ved AtWork i 2019, min baggrund som eliteløber (læs mine resultater her) og mine andre uddannelser i generel coaching vil jeg med glæde hjælpe dig med at indfri dine mål som løber. Om så det er at komme igang med at løbe, træning ifb med en skade eller en hurtigere tid at du søger – så finder vi ud af det 🙂

Så mangler du en løbecoach, et personligt løbeprogram eller lign, skriv en uforpligtende e-mail til sisselnm@hotmail.com og lad os finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig 🙂

Jeg har allerede hjulpet flere på deres vej mod deres mål, og kan bl.a. fremhæve en historie jeg har fået lov at dele:

Francesca skrev til mig at hun ønskede sig at blive hurtigere på 5km. Hun havde aldrig løbet under 25 minutter på 5KM, på trods af hun havde prøvet forskellige træningsmåder af og forsøgt rigtig mange gange. I løbet af 3 måneders træning med mig viste Francesca kæmpe fremskridt, og det viste sig hun ikke blot bare var blevet hurtigere til træning. Francesca stillede op til 5KM løb og satte en kæmpe PR (23:11) og løb altså langt under de 25 minutter – tilmed kom hun på podiet for aller første gang. Efterfølgende weekend gjorde hun det hele igen, og har igen, blot under et halvt års træning med mig, sat endnu en PR på 22minutter. 🙂