Plantebaseret svensk “pølse”ret

Min skade – et træthedsbrud!

Idag er 7 uger siden jeg havde min sidste løbetur – og rigtige “gå” tur. Dét har været f*king hårdt. Det ER f*cking hårdt. Og jeg ønsker ikke for NOGLE at de får en skade som denne.⁣

Så derfor venner ! Pas nu på, træn smart – ikke mere, slap af og spis 🙂

Jeg har fået en del spørgsmål til min skade. Og jeg vil derfor prøve at svare kort summeret her 🙂

Jeg har et trætheds brud i min højre fod. Nr 2 meta tarsal som er knoglen der leder ud til 2. Tå.⁣

Min kom som “lyn fra en blå himmel” på en afjog efter et tempo-løb. Og hvorfor?⁣
Dét er der rigtig mange mulige årsager til når jeg tænker tilbage, og ting jeg kunne have gjort anderledes.⁣

En blanding af en splinterny sko der var spændt for stram, rejse og omvæltning fra varmt klima til koldt, konkurrencer, meget træning og deraf stress i kroppen – dét var bare lige der bægeret flød over. ⁣

Et træthedsbrud kræver lang helingstid og tålmodighed – min værste fjende  😉

Det har nu været 7 uger. 7 ugers smerte hvor jeg har holdt motivationen. Den første lange periode kunne jeg slet ikke støtte på min fod. Idag halter jeg ikke længere ved gang – hvilket er et godt tegn. Jeg har dog stadig ondt. Og det tager altså lidt længere tid end jeg først troede.⁣

Hvornår vil jeg så kunne løbe igen? Jeg føler ikke andre end min fod ved det – og den vil fortælle mig når den er klar igen. Og dét er kratanedme(undskyld udtrykket haha) et hårdt vente-grundlag! ⁣

Indtil den dag vil jeg holde mig høj på alle de andre kvaliteter i livet, en helveds masse cykling, alternativ træning, styrketræning, yoga, solskin (wuhu for det!) – og at jeg trodsalt er rask og glad 😀

Dét blev langt – jeg håber I fik svar. Og igen – pas på jer selv 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret svensk “pølse”ret