Udover at være blogger ved Bloggers Delight har jeg i forbindelse med min sport og livsstil, en række samarbejdspartnere som er alfa-omega for at min – tiltider – meget travle hverdag meget nemmere kan køre rundt.

En stor tak til

RUN4ALL http://www.run4all.dk – som sikrer mig jeg altid har noget lækkert udstyr til både træning såvel som konkurrencer.

Berthelsen Naturprodukter sikrer mig at jeg får alt kosttilskud og vitaminer som jeg har brug for.
https://dkpharma.dk/da/

Vangsgaard Treat sikrer mig at mine energi-depoter altid er fyldt op og klar til træning! Jeg er helt tosset med tørret frugt, spiser flere kg rosiner, dadler, figner osv ugentligt, samt nødder og snacks er det bedste jeg ved, især når det er økologisk – og det er lige hvad Vangsgaard Treat hjælper mig med. “Uden gode fedtstoffer, tørret frugt og dadler – duer Sissel-helten ikke” 😛
https://www.vangsgaardtreat.dk/

Miiego for at der altid er god lyd til de lange træningspas, jeg bruger nemlig Miiego høretelefoner, og jeg er kæmpe fan!

KT Tape Danmark hjælper mig med mine knyster og holder vablerne samt den hårde hud nede. Ydermere bruger jeg tapen hvis jeg har en mindre skade eller irritation som har brug for ekstra støtte!
www.kttape.dk

Sidst vil jeg nævne mine forældre, de er min støtteklippe til det fuldeste, og uden dem havde jeg ikke stået hvor jeg er idag!

sissel