En podcast omkring min "sjove" historie til at blive løber

Mit yndlingstræningstøj og studierabat på nike.com!

Nah jeg er ikke, og har aldrig været den helt store shopper – og mere uddybende omkring det længere nede i indlægget – for jeg troede faktisk aldrig jeg ville gå efter “mærkerne” 😀 Min sponsor er nemlig årsagen til det, og han skrev den anden dag at jeg kunne gå ind på Nike og “shoppe”, så jeg har netop lige bestilt lidt forskelligt nyt hjem fra deres nye kollektion, som jeg glæder mig til at modtage. En god blanding af shorts, toppe osv. Der er nogen vildt fede farver i blandt 😀

Jeg har bla bestilt denne t-shirt, jeg synes den gule farve er så VILDT fed! Den fås også som top (som også røg i min indkøbskurv af bl.a. den blå farve, for den synes jeg virkelig også er lækker 🙂 )

Den kan findes her:
https://www.nike.com/dk/t/medalist-kortaermet-lobeoverdel-5VDsww/928950-740

Iøvrigt ! Så opdagede jeg da jeg kiggede rundt inde på www.nike.com at de nu giver 10% studierabat – dét er da værd at vide 😀 !!! Og dét gav mig ideén til dette indlæg ;

Jeg har faktisk altid været den sparsommelige type, og det har også været gældende på tøjfronten. I og med jeg hele min opvækst var heste-pige så blev alle pengene lagt her, og derfor så betød det altså ikke så meget for mig om det var D&G, Björkvin og G-star (90’er tiderne – ØMT! 😀 ) jeg gik i, eller om det var H&M. Griner. Anyway, da jeg så begyndte at træne, så havde jeg det på samme måde. Jeg handlede altid mit tøj i Decathlon i Spanien, fordi de havde så meget billigt og faktisk også ret godt kvalitet. Jeg syntes at det var tosset at betale mange hundrede kroner for en top – “bare fordi den var fra Nike”. Men, men, meen… Da jeg så fik min sponsor (www.run4all.dk), så åbnede han en ny verden for mig. For da jeg rent faktisk prøvede at træne i Nike tøj, og mærkede hvilket kvalitet og pasform det havde, i forhold til det tøj jeg havde trænet i hidtil – så må jeg jo nok erkende at JO, der er faktisk god grund til at bruge lidt ekstra penge på tøjet. Det er ikke bare “fordi” der står Nike på, Nikes tøj er altså virkelig kvalitet og sidder som det skal. Ydermere så holder det sindssyg godt. Nu lyder det jo som om det her er en langs salgstale for at købe Nike tøj – dét er det ikke, men det er min oplevelse og den synes jeg at jeg vil dele med jer – for jeg får tit spørgsmålet til hvad tøj jeg træner i 😀

Så derfor fik jeg altså ideen til at fremhæve mit absolut yndlingstøj, og jeg har prøvet at finde det rundt på nettet, så hvis I skulle have lyst til at prøve det, så kan det stadig findes, selvom det måske er en ældre kollektion eller lign 😀

Den bedste top jeg har er meget simpel, men den er så dejlig let, lille og luftig, så selvom jeg har mange fede forskellige farver, så synes jeg den her er den rareste at have på!

Denne minder rigtig meget om!

Mine yndlingsshorts er uden tvivl Nike Pro! Selvom de hedder Nike Pro, så sidder de faktisk lidt forskelligt. Jeg har et par med mønster som jeg synes sidder lidt sjovt og knapt så behageligt, mens disse sidder fantastisk og er det bedste jeg ved 😀

Dem kan man finde lige her

Tights! Vi kommer jo desværre ikke udenom at der på et tidspunkt skal skiftes korte rør ud med lange tights, og her har jeg en klar favorit – nemlig Nike Pro! Det er uden tvivl dem med mest bevægelsesfrihed også er jeg vil med at der ikke er nogen syninger, lommer eller andet der sidder og irriterer :)!!

Den model jeg har er disse

WINDBREAKERS! Ja man, det er nok alligevel noget af det bedste jeg ved. Jeg lever i dem, de er så gode at holde varmen i, også er de super smarte så man både kan bruge dem til træning, men også til hverdag. Jeg er kæmpe fan af Nike’s windbreakere og har dem i mange flotte farver. Min yndlings er klart denne blå 😀

Den kan findes her

Den bedste kombination er når at det er lige koldt nok til kun at løbe i en langærmer, men alligevel for varmt til jakke – nemlig når man kan have en langærmer på og en vest udenover! Der har Nike lavet en helt vil lækker varm dun vest som samtidig er let og giver masser af bevægelsesfrihed (plus den har reflekser!). Den lever jeg godt nok i når det er lidt koldere 😀

Jeg kan desværre ikke finde vesten, men jakken som er på lidt samme måde er her:
https://www.intersport.dk/produkter/kvinder/essential-flash-running-jacket/nike.856220.010.html?dwvar_nike.856220.010_color=010&cgid=217

Inden under vesten har jeg så fx sådan en her, som jeg også er meget god til at bruge til hverdag fordi jeg bare synes de er så fede 😛

Ellers løber jeg meget med en stram en som denne fra Nike Pro (de er sygt lækre :-D)

 

Til sidst! JAKKER! Ja nu begynder vi jo at bevæge os mod tider hvor man skal have jakke på, jeg har 2 favoritter. Én der er vandtæt og en anden en som blot er vindtæt, men bare er så let og lille at man hurtigt kan tage den af og folde den sammen så den bliver så lille at den kan være i ens hånd 😀

https://www.intersport.dk/produkter/kvinder/impossbily-lightt-jacket-hood-print/nike.831177.010.html?dwvar_nike.831177.010_color=010&cgid=201

 

Jeg håber at I kunne finde lidt inspiration – oooog så håber jeg at I får en mega herre lækker dag 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En podcast omkring min "sjove" historie til at blive løber