Nem lækker spinat-hytteost tærte

Jeg eeeelsker tærte. Tærte og salater er min livret 😀
Denne spinat-hytteost tærte har jeg efterhånden lavet den en del gange, men det bliver den ikke dårligere af 😀
Ingredienser:
1 tærtebund (plejer bare at købe en færdig fuldkornsdej i Føtex :-D)
1 løg skåret i skive
1 porre skåret
1 pose frossen spinat (optøet og væske presset fra)
250 gram 4% hytteost
4 æg
salt, peber
Instruktioner:
Smør et ovnfast tærte-fad med olie og læg tærtebunden heri.
Læg de skårne grønsager ned ovenpå dejen, og herefter den optøede spinat.
Mix æg, hytteost, salt og peber i en skål.
Hæld indholdet over grønsagerne i tærten.
Top med lidt cherry tomater
Bages ved 185 grader i 40 minutter 🙂
Ingen kommentarer endnu