Veganske surdejs "pølse"-horn

Nemme Raw Triple Layer bites

Kender I det der med man gerne lige skal have noget sødt, lækkert eller kage-agtigt hen på aftenen? Det gør jeg i hvert fald, så mellem mine træningspas idag tog jeg den kreative har på og lavede nogle super lækre lidt snickers-agtige tre-lags barer/bidder 😀

Portionen her bliver ikke vandvittig stor, så hvis man skal have til flere dage kan man roligt lave dobbelt (læs: de forsvinder hurtigt ;-D)

Ingredienser:

Bund:

5 medjol Dadler  (alternativt 10-15 juicy dates)

1dl havregryn

1 tsk m top kokosolie

1 knivspids salt

1 spsk vand

 

til lag 1 og 2:

2spsk peanutbutter

1tsk honning eller agave sirup

2stk mørk chokolade

1tsk kokosolie

Instruktioner:

  1. Blend alle ingredienserne indtil du kan samle dem som en fast dej og pres det ned i bunden af en form med bagepapir
  2. Bland honning/agavesirup og peanutbutter sammen og smør det over bunden.
  3. Smelt chokoladen med kokosolien i mikroovnen og hæld det over som sidste lag!
  4. Sæt det i fryseren i 15-20 min til chokoladen er størknet og skær det ud i dine ønskede barer/bidder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske surdejs "pølse"-horn