Jeg er ret dårlig til at gøre tingene kort, men lad os lige starte med et par korte beskrivende facts før du kan få hele min historie fra den buttede pige til en pludselig eliteløber.

Jeg hedder Sissel. Jeg er årgang 1994. Jeg har en blå studenterhue med fokus på multimedie. Jeg har rejst mange steder i hele verdenen, men er pt tilbage i Danmark hvor jeg er bosat i Århus og studerer. Jeg elsker at hjælpe andre, og af den grund har jeg også opretter siden “Jeg tilbyder”. Jeg elsker at træne og at opholde mig udenfor, så derfor er jeg ret vild med at både løbe og cykle. Jeg elsker den plantebaserede livsstil, og deraf så elsker jeg frugt og grønsager, men men men jeg har en kæmpe svaghed for søde sager, og chokolade, kiks og kager indgår ligeledes i min dagskost, griner. Jeg har blå øjne, og har ret svært ved at sidde stille på min numse, ergo jeg har alt for meget krudt i røven. Jeg elsker sol og varme, og rejser ofte sydpå flere gange årligt – jeg har en brun kulør jeg helst skal holde ved lige- griner!
Jeg har en fantastisk familie i form af en far, en mor, 2 brødre og nogen skønne venskaber som jeg oftest får set alt for sjældent. Jeg er uddannet fysiurgisk massør, løbecoach, fitness instruktør, kostvejleder  med speciale i vægttab og sportsernæring.

Jeg elsker at dele ud omkring min viden og erfaring, samt indsamle ny viden og videre uddanne mig.
Jeg elsker at motivere og sprede god stemning – og det er bl.a. noget jeg udlever gennem min blog og Instagram. Jeg er meget åben som person, og deler nok – til tider – lidt for meget 😉

MEN.. skal vi nu dybere i det, så er spørgmålet jo egentligt HVEM ER JEG?

Ja.. kort sagt “lettere småtosset” forklarer vidst vældig godt. Jeg har altid gået mod strømmen og gået andre veje end hvad “alle de andre gjorde” og det er udentvivl det som har gjort mig til den selvstændige person som jeg er.

Følger du med på Instagram vil du hurtigt kunne få et indtryk af hvem jeg er, jeg er meget sprudlenede, energisk og en smule skør.

20108164_10155393955274002_2838839058142455113_n-e1507205026567

HEJ! HOLA! HELLO! HI! HEIII!

Jeg er Sissel. Eller helt korrekt, mit navn er Sissel Møller. Jeg er en dansk pige/kvinde/dame fra årgang 1994.

Jeg har altid været en utrolig aktiv person, og har været BIDT af en totalt gal hest fra jeg var 4 år gammel. Jeg levede dag og nat på rideskolen hele min barndom og op til jeg var ca 16 år gammel, red mange stævner og uddannede heste og ponyer, det var mit liv, min passion og min hverdag 100procent. Mén så skete der det, der ofte sker – breezerne, festerne og det modsatte køn blev ret interessant. Jeg tog en pause fra ridningen, og eftersom min krop var vant til at være aktiv endte breezer og pizza hver weekend ud i en ret buttet pige. Da jeg en dag steg på vægten og så at kg’ene sagde 75KG brød jeg sammen. Jeg tudede i store pytter foran min mor, og hun sagde som hun skulle “der er kun 1 ting at gøre Sissel, lev sundere og dyrk noget motion”. Så jeg startede i fitness center og der gik ikke længe før jeg blev en total skør fitness tosse som hellere ville bruge søndagen på 3 timers træning end tømmermænd! Det endte ud i et vægttab på over 20kg’s fedt og meget interesse for både sundhed, fitness og lign!

transformationen

 

Men hvad er jeg så nu?

I 2016 skete en stor ændring i mit liv, som mundede ud i at blive en elite løber i Danmark og den kan du læse mere om her.
Jeg er stadig Sissel, men bruger meget af min dag i løbesko og spiser TONSVIS af grøntsager og frugt hver uge. Jeg har “kun” været elite løber i lidt over et par år, så derfor er jeg stadig meget grøn indenfor løbe verdenen.  Min kost er generelt plantebaseret, hvilket gør at jeg stort set ikke spiser andet end frugt og grøntsager – mange kalder mig kanin for ja jeg elsker alt det grønne. Jeg spiser vegetarisk og jeg elsker at finde på nye retter i køkkenet som dele ud omkring dem! Når det så er nævnt, så elsker jeg ost, kage, chokolade og snacks – men for mig handler det om en balance – og jeg mener også at man selv som seriøst sports-udøver skal have plads til disse i sin hverdag. Grunden til min livsstil er således er fordi jeg kan mærke hvilken stor forskel det har gjort på min energi, livsglæde og min velvære i hverdagen – derfor er det også vigtigt at slå fast for mig at min tilgang til min livsstil er ikke at alle andre skal leve på samme vis. Jeg er fortaler for at hvis man elsker kød – jamen så skal man spise kød, så længe jeg ikke skal sætte tænderne i det. Accept og ærlighed kommer vi længst med – og det er livsværdier som ligger mig meget nært.

 

Du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Facebook , hvor du kan få endnu mere indblik i min hverdag.-

img_1658