Plantebaseret aubergine lasagne

Aubergine, champignon, squash, blomkål, tomatsovs og hytteost(eller linser) er alt hvad der behøves for en lækker omgang “Aubergine lasagne”. Så hvis der skal planter på bordet til aftensmaden – så vil jeg uden tvivl anbefale denne nemme kreation ;-D
Aubergine lasagne
Du skal bruge:
1 stor aubergine
1 squash
1/2 blomkål
200 gram champignon
1 porre
1 glas tomat/pasta sovs – jeg brugte en alla denne med basilikum: https://www.aarstiderne.com/frugt-groent-og-mere/basisvarer/tomatkolonialkassen
200 gram hytteost (alternativ for vegansk 200gram forkogte linser)
Tørret basilikum
Salt, peber
Soya
Fremgangsmåde:
Aubergine skæres i skiver og første lag lægges i et smurt fad som “lasagne plader”
Riv blomkål og squash på et rivejern, skær porre og champignon i små stykker, og bland alle grønsagerne – et godt skvis soya, tomatsovs, krydderi, hytteost og godt med salt og peber i en skål.
Læg den blandede masse som næste lag, herefter et lag aubergine igen og fortsæt med lag på lag til du ikke har mere 😀
Bag i ca 50 min ved forvarmet ovn i 190 grader varm luft. (Auberginerne skal være helt møre nede i retten 🙂
Ingen kommentarer endnu