Det der med fødselsdag og ønsker.....

Portobello schnitzel

Ja, du læste helt rigtigt, PORTOBELLO SCHNITZEL.. Det lyder super mærkeligt, men lad dig ikke snyde for nok den nemmeste plantebaseret schnitzel/“bøf” du kan lave 😀

Jeg indrømmer det – jeg er tosset med svampe 😛 Derfor fik jeg en lidt sjov idé den anden dag, nemlig en “Portobello schnitzel” og spørg mig ikke hvor den kom fra, men den blev faktisk ganske god, og jeg synes derfor at I skal have ideén 😀

Portobello schnitzel

Ingredienser:

Portobello svamp

1 æg

1 håndfuld soya crisps (alternativ quinoa pops)

1 håndfuld macadamia nødder (hakket i fine stykke) – andre nødder kan også bruges 

Lidt salt 

Skyl portobello svampes overside og forbag den i 10 min ved 200 grader. I mellemtiden: Slå ægget ud i en skål, hak nødder og læg soyacrips på en tallerken. Tag svampen ud fra ovnen. Dyp/vend svampen i ægget og derefter dyp og drej den i soya crisp og nødder. Bag den yderligere i ca 20 min – hold øje med når crips og nødder er ved at være godt brune/sprøde 😀 Velbekomme – her er den serveret i en “burger” på flere svampe og burger-grønt 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med fødselsdag og ønsker.....