2 ingrediens Pulled Portobello - plantebaseret pulled pork!

Rabarber kompot med æble

Jeg var et smut hos mine forældre den anden aften, og min mor havde lavet rabarber kompot. Hold nu kaje det smagte fantastisk!

Så med rabarber hjemme i haven så var jeg ikke itvivl om hvad de skulle bruges til! Jeg havde så også lige et æble der var blevet lidt trist – og tænkte det kunne spæde den lidt op.

Resultatet var SÅ nemt og lækkert at i selvfølgelig ikke skal snydes for det. Fra start til slut går max 15 min, så jeg kan kun anbefale at lave det ;-P

Portionen her havde jeg så spist i løbet af 5 minutter – så den kan roligt laves dobbelt – haha 😀

Ingredienser:

100g æble

100 g rabarber stilke

0,5 spsk vanilje sukker

0,5dl stevia sukker eller sukker

 

Skær rabarber og æble i mindre stykker. Smid dem i en lille gryde og tilsæt resten af ingredienserne.

Bring det i kog i ca 10 min, indtil det er godt blødt og evt mos æblerne lidt med en gaffel.

Velbekomme!
Spist det på brød, topping på yoghurt, til aftensmaden eller som jeg – bare med en ske 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 ingrediens Pulled Portobello - plantebaseret pulled pork!