Brownien over dem alle - som kan spises til frokost!

Rabarbertærte

Denne er hverken sparet på sukker, vegansk eller andet. Mén den er en klassisker på bordet herhjemme – og absolut én af mine yndlings desserter – og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for den. Den er måske ikke så “sund” men den er sund for sjælen – og det er mindste ligeså vigtigt 😉

Rabarber tærte

500g rabarber arrangeres i et tærtefad

1 dl sukker drysses over

Dejen:

1 dl mel

125 g kokosmel

1 knivspids bagepulver

2 dl sukker

125 gram plante-margarine

1 æg

Dejen blandes, lægges og trykkes over rabarberne. Herefter bages tærten i 25 – 30 min ved 200 grader 🙂

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownien over dem alle - som kan spises til frokost!