Veganske og sukkerfri JUUHLE-KUGLER

Ristet sprød mysli uden sukker på 15 min

Mysli, jeg elsker mysli! Især en crunchy én af slagsen 😀 Granola er jo nok hvad man mest forbinder med det, men helt granola ved jeg nu ikke om denne opskrift er. Hvadend det så hedder, så er den her en klassiker hos mig, for jeg synes faktisk den er bedre end dem man køber, også er den endda uden raffineret sukker, olier etc!

Jeg laver altid en god stor portion som fylder en hel bage-rist, så har jeg i hvert fald til nogle dage 😀

I min favoritblanding skal bruges:

Grovvaslet havregryn, soya crisps, kokosflager, hasselnødder, mandler, kanel, salt og rosiner. Intet andet 😀

Fremgangsmåde:

Forvarm ovn til 175gradet varm luft.

Læg bagepapir på en bagerist.

Dæk halvdelen af risten med havregryn

Dæk den anden halvdel med soya crisp

4 håndfulde hasselnødder, 4 håndfulde mandler og 4 håndfulde kokosflager lægges oven på.

“Tøm” kanelbøtten – du skal ikke spare 😛 og drys med salt

Tag klør 5 og bland det hele sammen med hånden og fordel det igen ud på bageristen.

Bag i 5-10min. Åben indtil det og rør lidt rundt hvis det ligger tæt, når det er ved at være lettere gylden, tilsæt så:

4 håndfulde rosiner

Bag i yderligere 5 min.

Lad det køle af, og opbevar det i en beholder med låg 😀 Evt lidt udenfor række vidde – det er MEGET nemt at snacke af, griner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske og sukkerfri JUUHLE-KUGLER