Rugbrød

Røde havregrynsboller (glutenfri og veganske)

Nej, vi snakker ikke smagen af en god klassisk hvid-fødselsdagsbolle, men istedet en dejlig bastant og anderledes bolle som man kan spise lige fra hånden 😀

Opskrift Havregrynsboller

170 gram øko grov valsede havregryn

1 håndfuld øko kokosmel

1 håndfuld øko solsikke kerner

1 håndful øko rosiner

15 øko mandler

1 øko gulerod – revet

1 lille øko rødebede – revet

200 ml vand

Lidt Himalaya salt

Instruktioner:

Bland alle ingredienser sammen i en skål til du har en klistret masse. Sæt dejen i køleskabet i 2-4 timer.

Tænd for ovnen 200 grader – varmluft.

Form dem med en ske og put dem på en bageplade.

Bag i 15-20 minutter.

Nærings indhold pr bolle:

135 kcal.

3,9 gram protein

5,9 gram fedt

18,2 gram kulhydrat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrød