Røde havregrynsboller (glutenfri og veganske)

Nej, vi snakker ikke smagen af en god klassisk hvid-fødselsdagsbolle, men istedet en dejlig bastant og anderledes bolle som man kan spise lige fra hånden 😀
Opskrift Havregrynsboller
170 gram øko grov valsede havregryn
1 håndfuld øko kokosmel
1 håndfuld øko solsikke kerner
1 håndful øko rosiner
15 øko mandler
1 øko gulerod – revet
1 lille øko rødebede – revet
200 ml vand
Lidt Himalaya salt
Instruktioner:
Bland alle ingredienser sammen i en skål til du har en klistret masse. Sæt dejen i køleskabet i 2-4 timer.

Tænd for ovnen 200 grader – varmluft.
Form dem med en ske og put dem på en bageplade.

Bag i 15-20 minutter.
Nærings indhold pr bolle:
135 kcal.
3,9 gram protein
5,9 gram fedt
18,2 gram kulhydrat
Ingen kommentarer endnu