Kakao hummus og bønne cookies

“Rosenkål? Jeg elsker rosenkål”

Kan I huske den tegneserie der kørte (i hvert fald da jeg var barn) med en Teddy-Bjørn som ikke kunne fordrage rosenkål? Jeg husker introduktionen “Rosenkål? Jeg HADER rosenkål” *Griner* .. Ham er jeg nu ikke helt enig i, for Gud hvor jeg selv elsker dem, og det bar aftensmaden også præg af igår! (Og undskyld til mine underboer, naboer og overboere for at skabe rystelser I hele bygningen igår aftes – sådan nogle små kugler producerer altså en del gas LOL)

anyway, skal du have dit barn til at elske dem, eller vil du selv bare gerne have flere af de lækre små runde kål indenbords, så kommer her min yndlingsmåde at lave dem på! Bagte med ost! Yum yum – mættende, sprøde og smagsrige!

Pil de yderste (eller dårlige) blade af hvert kålhoved – hint: er nemt lige at gøre med en lille “skrælle”-kniv 🙂

Forvarm ovnen til 200 grader

Kog noget vand i edkedlen og hæld det over rosenkålene

Læg dem op på en rist med bagepapir

drys med salt, peber, krydderier, Soya og evt olie 

top med reven ost(evt bag dem det første kvarter før du lægger osten på – dét gjorde jeg med den anden halv del og giver lidt mere den der “smeltede” ost istedet for “brændt ost”) 

Smid dem i ovnen og vent 20-25 minutter 😀

Velbekomme – jeg synes selv de er fremragende som topping på en salat, som en snack, ekstra “side-dish” etc!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakao hummus og bønne cookies