Skønne dage tilbage i de vante spanske omgivelser

Selv-massage af dine lægmuskler

Jeg har netop lige delt nogle “how-to”-videoer på min Instagram hvor jeg viser min rutine til at massere lægmusklerne på mig selv. Det er nemlig nogle meget udsatte muskler generelt, og især som løber kan de blive utrolig spændte – hvilket på sigt kan forudsage skader. Da nogle af jer som læser med herinde jo ikke ser så meget på min Instagram, så synes jeg at I stadig skal have muligheden for at få lidt inspiration – videoerne er dog desværre for store til at lægge ind i indlægget her, men I kan istedet finde dem på dette link (eller herunder), hvor i blot skal swipe til højre for at se alle de 8 forskellige steps 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne dage tilbage i de vante spanske omgivelser