Sejr på mit første duatlon

Sidste aften i Landmand søger kærlighed

Så blev det den sidste dag for mit vedkommende på gården i Landmand søger kærlighed og for at imødekomme alle spørgsmål og kommentarer har jeg valgt at skrive indlægget her 😀

Jeg har nemlig allerede fået henvendelser fra folk som har set snigpræmiere og mener at Morten valgte fuldstændig forkert – og hvor er det sødt af jer at “heppe” på mig, men når det så er sagt, så tog Morten det helt rette valg 😀

Det var nogle lange og hårde dage på gården (tv tager lang tid at lave) så alene tid sammen uden kameraer på, dét havde vi ikke meget af – og derfor havde vi ikke meget tid til at lære hinanden at kende 🙂 De sidste par dage fik vi dog lidt mere tid sammen, og jeg kunne mærke på mig selv, at på trods af Morten virkelig er verdens sødeste mand, så var følelserne ikke der fra mit vedkommende. Jeg ville selvfølgelig gerne give det en chance med en weekend hvor jeg kunne lære ham bedre at kende, men samtidig så vidste jeg os bare godt med mig selv at det nok bare ikke helt var mig 🙂 Derfor håbede jeg på Morten valgte Carina, så jeg ikke stod i vejen for at deres forhold kunne udvikle sig. Jeg trak mig en smule og da Morten afslørede valget blev jeg virkelig lettet. Det var uden tvivl det bedste for både Carina, ham og jeg 😀

Oplevelsen var super sjov, der er intet jeg fortryder, og efter udsendelserne er blevet sendt er jeg glad og tilfreds med udbyttet 😀

Oplevelsen har selvfølgelig også medført lidt forskellig interesse fra pressen, at blive genkendt på gaden osv. Hvilket nu egentlig bare er meget sjovt at prøve :-D.. Billed-bladet har bl.a. interviewet mig ifb med aftenens afsnit, og den artikel kan læses her: https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/tv/saadan-havde-sissel-fra-landmand-soeger-kaerlighed-det-med-blive-sendt-hjem

Skulle du nu savne mig på tv – griner, så er her et par højdepunkter fra afsnittene 🙂

Hvad er din oplevelse af programmet?

1 kommentar

  • frank møller

    Du er ikke klar til at blive Olivenbonde, det er der heller ikke nogen penge i, det kunne jeg se fra dag 1 at der vil du komme til at kede dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejr på mit første duatlon