Inspiration til at blive bedre løber på 5/10 km

Skønne dage tilbage i de vante spanske omgivelser

 

Jeg faldt over denne søde badedragt den anden dag, da jeg skulle kigge på str så de ret små ud – og jeg fandt ud af det var Børne tøj! Ups hahah! Men heldigvis kunne jeg godt passe en str 16 år – og da den kun kostede 8EURO så kunne jeg simpelthen ikke lade være 😀 Børnetøj eller ej – fed det var den B-)

Spontane beslutninger har det ofte med at ende ud i noget godt, og det har de igen gjort denne gang 😀 Eftersom mine forældre var taget på ferie i vores hus i Spanien så spurgte min mor til om jeg ikke kiggede ned forbi. Et kig på Ryanairs billetter tog valget for mig – men tur/retur billet for 400kr, så kunne jeg altså ikke lade være! 😀

Huset betyder noget helt særligt for mig, det var her jeg boede dengang mit liv ændrede sig ret meget og jeg pludselig blev løber. Det var her jeg boede i lige start 20’erne og bare generelt et tidspunkt i mit liv hvor jeg oplevede og udviklede mig utrolig meget. Så stedet bringer mange minder. Et smut i supermarkedet, en tur ned af gaden, eller til nabobyen og jeg møder folk jeg kender, både spaniere, brittere og skandinaviere. Det er lidt sjovt, og egentlig meget rart. En følelse af at være “hjemme” 🙂

I tidlig morges har jeg kørt min far i lufthavnen, han måtte jo hjem og arbejde, mens min mor og jeg bliver hernede nogle dage endnu. 10 dages blå himmel, solskin, god mad, masser af træning og kvalitid med mine kære forældre er hvad den har/står på, og det er bare super lækkert.

Lidt forskellige billeder fra denne rejse skal I selvfølgelig ikke snydes for, og med disse håber jeg at sende lidt solskin hjem til jer i Danmark!

Hvornår har du sidst gjort noget spontant? 🙂

Reste-“frokost med rester fra aftensmaden – en bowle med alverdens lækkerier 😀 

 

Klar til cykeltræning – her i vores “indgang”. Det er et af mine yndlingssteder ved vores hus, der er den smukkeste indgang 😀 

Hjemmelavet pizza på pizzasten – PÅ GRILLEN! Den blev dælme sprød 😀 

Min seje far gav selskab på en 2 timers cykeltur – her på toppen af et af de hårde stigninger 😀 

En tur på markedet i én af nabobyerne 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til at blive bedre løber på 5/10 km