Skipper-skræk wraps uden mel

Smagsfuld broccoli-sød kartoffel mos

Uhm en god “kartoffelmos” går man altså aldrig galt i byen, og igår fik jeg udviklet en ret grønnere en af slagsen 😀

Idag vil jeg iøvrigt spæde resterne op med lidt ekstra væske og gøre det til en suppe! Så her har vi altså mos og suppe i én ! OG så smager det virkelig bare af noget 🙂

Til opskriften er brugt:

1 fed hvidløg

1 løg

1 stor sød kartoffel

1 broccoli

Soya

Lidt olie

Wok krydderi mix

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Løg og hvidløg hakkes i mindre stykker, og brunes i en gryde med krydderier, soya, salt og lidt olie.
Skær sød kartoffel i grove stykker og brun dem med i gryden.

Herefter tilsættes godt med vand i gryden, som bringes i kog. Lad retten koge til kartoflen er til at stikke i med en gaffel.

Skær broccoli i grove stykker – også stilken – og put dem i så de koger med. Lad retten koge ca 5 min.

Hæld det meste væske fra – også skal der ellers bare blendes med en stavblender indtil mos. Smag til med salt og peber og velbekomme 😀

 

Sådan ser det ud før det blendes:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skipper-skræk wraps uden mel