Nem nærende mandags-KAGE :-D

SØLV til DM Trail – mit allerførste trailløb!

For en uge siden fik jeg pludselig en meget spontan idé, og dem har jeg det med at gribe, så selvom det var noget jeg aldrig har prøvet før, og ikke trænet imod, så meldte jeg mig til, og med blot en uges forberedelse, så stod jeg i lørdags klar på startlinjen til Danmarks mesterskaberne i kort trail (Kort?? Hvordan kan 21 km være kort?! :-D).

Overraskende nok, på trods af jeg aldrig har løbet trail, eller så lange løb til konkurrencerne, så har min duatlon træning alligevel givet mig udholdenheden til at kæmpe mig igennem til en sølv medalje! Ovenikøbet blev jeg nr. 14 blandt alle, dvs jeg faktisk, ret stolt, var med op blandt de hurtige mænd B-)

Det var sjovt, hårdt og pisse scary – og for lige gøre det ekstra NALDER startede jeg da også lige med at blive stukket af en bi under øjet på første runde,  av for den! Den 21km rute med over 500 højde meter bød på ALT muligt slags underlag og forhindringer, og jeg må nok sige jeg kom på udebane og udfordret mange steder. Lange mudderstrækninger, stejle bakker – både op og ned, hop, forhindringer, tunge sko af mudder, små skovstier, trapper og ja, der var dæl dytme det hele. MEN det var fedt, det var sjovt (det meste af tiden – griner)! Søren (Landsholdstræneren for trail) har skrevet en rigtig god beretning om løbet, som kan findes lige her, han beskriver det meget bedre end jeg. Og når det så er sagt, så vil jeg lade billederne tale for sig selv – Jeg synes de beskriver en helt del.

Billederne er fra hhv EK-Foto.dk, Line Kongsted og Jacob Almtoft!

Tak til jer for super gode billeder 😀

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem nærende mandags-KAGE :-D