Spinattærte med cashewnødder

Jeg var iaften et smut forbi mine forældre og spise, da min mor nævnte hun havde nogle æg i overskud var vi enige om at tærte var en super god idé. Min mors opskrift er en klassiker hos os- også er den tilmed SUPER nem. Jeg supplerede op med lidt ekstra idéer – nemlig nødder på toppen, og dét gjorde altså bare lige det sidste 😀 Opskriften? Den kommer lige her:
Ingredienser:
1 tærtebund (jeg brugte en rulle “tærtedej” fra Føtex :p ) (men hvis du selv laver Kan du kan evt bruge den jeg har brugt i denne opskrift )
1 løg skåret i skive
1 porre skåret
1 pose frossen spinat (optøet og væske presset fra)
250 gram hytteost
4 æg
1 håndfuld cashew nødder, 1 lille rødløg og 3 cherry tomater til topping
salt, peber
Instruktioner:
Smør et ovnfast tærte-fad med olie og læg tærtebunden heri.
Læg de skårne grønsager ned ovenpå dejen, og herefter den optøede spinat.
Mix æg, hytteost, salt og peber i en skål.
Hæld indholdet over grønsagerne i tærten.
Top med cashewnødder – og evt lidt rødløg og cherrytomater i skiver.
Bages ved 185 grader i 40 minutter 🙂
Velbekomme 😀
En anden lækker tærte er denne tærte med hytteost fra Knorr.
At this moment I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming again to
read further news.