Nemme Raw Triple Layer bites

Spinattærte med cashewnødder

Jeg var iaften et smut forbi mine forældre og spise, da min mor nævnte hun havde nogle æg i overskud var vi enige om at tærte var en super god idé. Min mors opskrift er en klassiker hos os- også er den tilmed SUPER nem. Jeg supplerede op med lidt ekstra idéer – nemlig nødder på toppen, og dét gjorde altså bare lige det sidste 😀 Opskriften? Den kommer lige her:

Ingredienser:

1 tærtebund (jeg brugte en rulle “tærtedej” fra Føtex :p ) (men hvis du selv laver Kan du kan evt bruge den jeg har brugt i denne opskrift )

1 løg skåret i skive

1 porre skåret

1 pose frossen spinat (optøet og væske presset fra)

250 gram hytteost

4 æg

1 håndfuld cashew nødder, 1 lille rødløg og 3 cherry tomater til topping

salt, peber

 

Instruktioner:

Smør et ovnfast tærte-fad med olie og læg tærtebunden heri.

Læg de skårne grønsager ned ovenpå dejen, og herefter den optøede spinat.

Mix æg, hytteost, salt og peber i en skål.

Hæld indholdet over grønsagerne i tærten.

Top med cashewnødder – og evt lidt rødløg og cherrytomater i skiver.

Bages ved 185 grader i 40 minutter 🙂

Velbekomme 😀

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme Raw Triple Layer bites