Jordbær marmelade kugler

Stemningsbilleder fra min spanske vinter

Hvis I følger med på instagram er det jo nok ikke gået jeres næse forbi at jeg igen i år er rejst fra den danske vinter, og sydligere til vores hus i Spanien 😀 Jeg er hernede i Januar og Februar måned ifb med praktik og kombineret som en træningslejr!

Den sidste uge har jeg haft herligt besøg af min dejlige veninde Mariane, og vi har været ude og skyde en del fede træningsbilleder i det taknemmelige januar sommer vejr vi har haft, og dem vil jeg ikke snyde jer fra 😀

Billederne vil jeg lade tale for sig selv, udover de første tre her – som er fra i søndags da jeg vandt et 10KM løb i byen Elche. I en tid på 35.30 minutter slog jeg faktisk endda løbsrekorden 😀 Dét var en god dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær marmelade kugler