Sukkerfri svampet æble-banan kage

Kagen jeg spiste til frokost, det navn kunne den nu også få, for det er ingen løgn at frokosten igår bestod udelukkende af kage – men HEY den her er faktisk ikke helt dum at spise til frokost, den er lavet af udelukkende “sunde” gode sager – uden tilsat sukker og rig på fibre, vitaminer og fuldkorn – også smager den altså syndig som den mest sukkerfyldte banankage ;-D
Og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for opskriften!
Du skal bruge:
2 æg
6spsk stevia sirup/honning/agave sirup eller 6 medjoul dadler
2 bananer – most
2 æbler – revet
50g fuldkornsmel
100g havregryn
50g mandler
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
1 dl vand
Skyr og vanilje til topping
Instruktioner:
Blend æg og sirup i en blender.
Bland alle tørre ingredienser i en skål. Hæld det i blenderen og blend med æg og sirup blandingen.
Tilsæt de revne æbler og moste bananer og blend!
Hældes dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
Bag i 40 min ved 180 grader varm luft!
Når kagen er færdig bagt sæt den til at køle mens du blandet skyr med vanilje, og dette smøres ovenpå kagen.
Velbekomme 😀
Ingen kommentarer endnu