Sukkerfri veganske “Maltesers”-kugler

En sprød hjemmelavet, sukkerfri, proteinrig og sågar vegansk maltesers – også kræver det iøvrigt ingen tid før man kan sætte tænderne i de skønne kugler!
Igår fik jeg mig denne idé, så jeg gik i køkkenet og noterede ned hvad jeg smækkede sammen. Det tog ikke længe før jeg stod med disse sprøde sager – og der gik heller ikke længe før de var væk igen 😀
Mums!
Maltesers
25 gram soya crispies (alternativt kan poppet quinoa eller knust riskiks bruges)
55 gram havregryn
2 store spsk agave sirup/honning/stevia sirup (jeg brugte denne)
Knivspids salt
Rør ingredienserne sammen med en ske til en samlet masse. Fugt dine hænder og form til små kugler. Læg dem på bagepapir på en bagerist.
Bag kuglerne i 5 min ved 200 grader.
Smelt 3 stk mørk chokolade og 1 tsk kokosolie i en kop i mikroovnen.
Dyp kuglerne (afkølet) i chokoladen og stil dem på køl til chokoladen er størknet
Ingen kommentarer endnu