Rugbrødsrester kan blive lækre muffins!

Sukkerfri veganske “Maltesers”-kugler

En sprød hjemmelavet, sukkerfri, proteinrig og sågar vegansk maltesers – også kræver det iøvrigt ingen tid før man kan sætte tænderne i de skønne kugler!

Igår fik jeg mig denne idé, så jeg gik i køkkenet og noterede ned hvad jeg smækkede sammen. Det tog ikke længe før jeg stod med disse sprøde sager – og der gik heller ikke længe før de var væk igen 😀

Mums!

Maltesers

25 gram soya crispies (alternativt kan poppet quinoa eller knust riskiks bruges)

55 gram havregryn

2 store spsk agave sirup/honning/stevia sirup  (jeg brugte denne)

Knivspids salt

Rør ingredienserne sammen med en ske til en samlet masse. Fugt dine hænder og form til små kugler. Læg dem på bagepapir på en bagerist.

Bag kuglerne i 5 min ved 200 grader.

Smelt 3 stk mørk chokolade og 1 tsk kokosolie i en kop i mikroovnen.

Dyp kuglerne (afkølet) i chokoladen og stil dem på køl til chokoladen er størknet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødsrester kan blive lækre muffins!