Spinattærte med cashewnødder

Svampet chokolade brownie med squash

Jeg går bestemt ikke ind for madspild, og med et enkelt æg i køleren, samt så mange bananer jeg ikke kan nå at få spist, tænkte jeg at jeg måtte udnytte det – og hvad er bedre end en brownie på en fredag? 😛

Planen var godt nok at den skulle gemmes til aftens”kaffen”, men da det ramte lige omkring frokost tid – så blev det nok nærmere en kage frokost frem for grønsager idag – griner! Den blev god, og dele værdig 😀

opskriften er ligetil, den kan laves vegansk hvis du skifter ægget ud med hørfrø-æg, og sukkerfri hvis du bruger sukkerfri chokolade, samt glutenfri hvis du bruger glutenfri havregryn ;-D

Ingredienser til en lille kage (4 stk)

1 æg

1 banan, most med gaffel

1/2 squash revet

2 medjol dadler – sten fjernet

2spsk havregryn

2 stk mørk chokolade, hakket (jeg brugte 85%)

1 spsk kokosolie

1 spsk kakaopulver

1 spsk agave sirup

nip salt

kokosflager til topping

Forvarm ovnen til 200grader.

Alle ingredienser (udover kokosflager) blendes med stavblender til det har fået en tynd grød eksistens.
Læg bagepapir i et lille ovnfast fad, hæld kagedejen herover i, top den med kokosflager.

Bag i 20 min ved 200grader varm luft.

Løft kagen med papiret ud af formen, og lad den køle af.

Velbekomme – se om du kan lykkes med at gemme noget til senere – griner !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinattærte med cashewnødder