LØB - Træningstyper og træning på fornemmelsen

Svampet nemt og næringsrigt bananbrød

Når bananbrød smager af kage, men er lavet udelukkende af næringsrige fødevarer – så mener jeg altså at man har ramt noget rigtigt 😀

Den er uden tilsat sukker og sågar veganer venlig!

Midt i opgaveskrivningen på terrassen i solskinnet opstod ideén. Og i løbet af NO-time stod jeg altså med dette lækre bananbrød – som jeg naturligvis ikke vil snyde jer for 😀

Ingredienser:

100g havregryn blendet til mel – alternativt brug en hvilken som helst anden mel 

1tsk bagepulvee

1 tsk kanel

0,5 tsk salt

2 mosede baner

125g kokos yoghurt (Vegansk: fx Alpro, soya yoghurt etc) – Neutral yoghurt kan naturligvis også bruges 

ca 1dl vand

1 håndfuld Hakkede mandler

1 stor håndfuld hakkede tørrede figner

25 grams hakket mørk chokolade

Rør de tørre ingredienser, bananer og yoghurt sammen med en ske. Vend herefter resten af ingredienserne i. Rør det hele sammen og put det i en lille rugbrøds form med bagepapir.

Bag ved 180 grader varm luft i 25 min 😀

God fornøjelse – her blev den lavet på tagterrassen med solen i skærmen B-)

2 kommentarer

  • Dét kunne jeg altså godt lige spise et stykke af. Eller fem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja jeg forstår det altså heller ikke, startede med 1 stykke, men synes kun jeg kan finde et meget lille stykke tilbage i køleskabet nu…. ;-D

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØB - Træningstyper og træning på fornemmelsen