Tærte med spinat/hytteost fyld!

Grov tærtedej (bunden)
1 dl fuldkornshvedemel
1,5dl hvedemel
1 dl A38
2 spsk olie

Alle ingredienser æltes sammen til en fast blød dej. Pak dejen i film og lad den hvile i køleskabet i ca 30 min.
Rul derefter dejen ud helt tynd og tryk den i en smurt tærteform.

Prik nogen huller rundt omkring med en gaffel og bag den i ovnen i 10min ved 200 grader . Herefter tilsættes fyldet:

Tærtefyld
1 løg
2 porre
1 pose frossen spinat
400 gram hytteost (4,5%)
salt, peber

1 hakket løg og 2 hakkede porrer lægges først som fyld.

1 pose frossen spinat ? tøet op og væsket presset fra, blandes sammen med 400 gram hytteost (4,5%) samt salt og peber. Massen kommes ovenpå det andet fyld, og der toppes til sidst med en skive skåret tomat og 3-4 håndfulde revet mozerella ost!

Det hele bages igen i ovnen (200grader) i ca 30 minutter.

Sådan en tærte her egner sig super godt til at blive serveret med en frisk grøn salat til!